Search found 11 matches

by TheStapler
25 Jan 2019, 05:42
Forum: Support
Topic: Failed downloads still post process
Replies: 0
Views: 227

Failed downloads still post process

I have been having a strange issue lately, I get a lot of failed downloads, which is fine (well, not really, but whatever). But my issue ends up that they still post process, and even though they are marked as failed, they are being imported into sonarr. I have the "Health CHeck" set to "Delete", wh...
by TheStapler
25 Jan 2016, 01:51
Forum: Extension scripts
Topic: [Queue-Script] QueueSort - automatic queue sorting
Replies: 3
Views: 2867

Re: [Queue-Script] QueueSort - automatic queue sorting

I can't seem to get this working... I am not sure maybe I have the wrong version of python, but I am using the PHAZE UNRAID installer...
by TheStapler
13 Jan 2016, 20:06
Forum: Support
Topic: 400kbps uploading all the time?
Replies: 17
Views: 2423

Re: 400kbps uploading all the time?

I haven't had a chance to spin up a freshly installed Linux VM yet... it's been a crazy week... I will try to do that tonight though.
by TheStapler
13 Jan 2016, 19:15
Forum: Support
Topic: 400kbps uploading all the time?
Replies: 17
Views: 2423

Re: 400kbps uploading all the time?

it was possible at that time, with the CDN (cloudflare), it may have been my PLEX updating... but since that time, during all my other tests, NZBGET was the only thing running on that machine. Now, I have 25 connections set to connect to my news server, all on 443 with SSL right now, and as you can ...
by TheStapler
13 Jan 2016, 03:17
Forum: Support
Topic: 400kbps uploading all the time?
Replies: 17
Views: 2423

Re: 400kbps uploading all the time?

ok, i've tried both ssl on port 443 and 563, and non ssl on 119....

when i am actively downloading, it is uploading, and it peaks at ~500k, and with less connections, it drops down. 1 connection, is about 50-100k...

I don't understand :(
by TheStapler
11 Jan 2016, 12:37
Forum: Support
Topic: 400kbps uploading all the time?
Replies: 17
Views: 2423

Re: 400kbps uploading all the time?

I'm at work now, so I will have to try later... but I am SSL, and I have 25 connections set at the moment. My OS, is unRAID, and it is a plugin from PHAZE (unRAID runs on slackware)
by TheStapler
11 Jan 2016, 01:13
Forum: Support
Topic: 400kbps uploading all the time?
Replies: 17
Views: 2423

Re: 400kbps uploading all the time?

when I limit to 500k, my upload drops to about 50k,
1000k, about 100k,
and no limit, 4-500k upload

now, when I limit my downloads, it also gets VERY irratic

in the pic i attached, red is 500k limit, blue is 1000k limit, and black are the no limits set
by TheStapler
11 Jan 2016, 00:20
Forum: Support
Topic: 400kbps uploading all the time?
Replies: 17
Views: 2423

Re: 400kbps uploading all the time?

I can confirm, that the uploads are going back to my usenet ip... and I am not sure why that would be doing it? SABNZB never did that?

Anyone have any clue as to why this would be? maybe there is a setting I have missed??
by TheStapler
11 Jan 2016, 00:11
Forum: Support
Topic: 400kbps uploading all the time?
Replies: 17
Views: 2423

Re: 400kbps uploading all the time?

Well, I have shut everything down on my server, except nzgbet. When I pause my downloads, traffic stops in both directions, when I start it back up, i have full downloads, and then upload about 4-500kbps. I am not sure about when the queue is empty though, but in theory, it should be the same as if ...
by TheStapler
10 Jan 2016, 23:45
Forum: Support
Topic: 400kbps uploading all the time?
Replies: 17
Views: 2423

Re: 400kbps uploading all the time?

I have just switched from my DDWRT 54G router, to a PFSense box, so I am still not sure how to see stuff, but I can confirm from my ISP, that I am uploading about 4-5gig every day... There seems to be a lot of traffic going to google dns, and cloudflare ips... and the cloudflare is all to port 80......