Search found 60 matches

by mannibis
20 Aug 2020, 00:21
Forum: Extension scripts
Topic: [PP-Script] NotifyPlex - Library Update and GUI Notification
Replies: 57
Views: 32779

Re: [PP-Script] NotifyPlex - Library Update and GUI Notification

I have added python3 compatibility and also started to store the auth_token to disk, so that the script does not sign-in with plex.tv every time it is ran. The auth_token will be re-used after the initial sign-in. I have also created a GitHub repo here: https://github.com/mannibis/NotifyPlex in case...
by mannibis
20 Aug 2020, 00:19
Forum: Extension scripts
Topic: [PP-Script] NotifyPlex - Library Update and GUI Notification (now on GitHub)
Replies: 16
Views: 6151

Re: [PP-Script] NotifyPlex - Library Update and GUI Notification (now on GitHub)

I have added python3 compatibility and also started to store the auth_token to disk, so that the script does not sign-in with plex.tv every time it is ran. The auth_token will be re-used after the initial sign-in. I have also created a GitHub repo here: https://github.com/mannibis/NotifyPlex in case...
by mannibis
25 Oct 2019, 16:57
Forum: Extension scripts
Topic: [PP-Script] NotifyPlex - Library Update and GUI Notification (now on GitHub)
Replies: 16
Views: 6151

Re: [PP-Script] NotifyPlex - Library Update and GUI Notification (now on GitHub)

Hey fleXible, So I was bored these past few days and decided to update the script. I cleaned up a bunch of the code and made it more python "compliant", and more efficient with the XML parsing. I've also fixed some code formatting that was bugging me. I am also now using the requests module in this ...
by mannibis
01 Sep 2016, 00:00
Forum: Extension scripts
Topic: [PP-Script] NotifyPlex - Library Update and GUI Notification
Replies: 57
Views: 32779

Re: [PP-Script] NotifyPlex - Library Update and GUI Notifica

Is this your first time running it? Try changing SUCCESS/ALL to SUCCESS/UNPACK and then saving the py. Maybe something funky is going on and NZBGet doesnt consider the download 100% even though it says so? Weird.

I'm on the latest testing of NZBGet and just re-tested and it's fine.
by mannibis
31 Aug 2016, 23:13
Forum: Extension scripts
Topic: [PP-Script] NotifyPlex - Library Update and GUI Notification
Replies: 57
Views: 32779

Re: [PP-Script] NotifyPlex - Library Update and GUI Notifica

Hey, what exact version of NZBGet are you running? I'm on the latest and don't have this issue. It's not related to PMS at all though. The only time you'll get that error message is if the download wasn't Success/All which means the file has to download successfully and other PP-scripts have to be s...
by mannibis
07 Mar 2016, 21:12
Forum: Feature discussion
Topic: [New Feature] Simultaneous NZB downloading
Replies: 14
Views: 12716

Re: [New Feature] Simultaneous NZB downloading

ObB wrote: My primary provider is slow (700MB/s)
Do you mean KB/s?
by mannibis
26 Feb 2016, 00:39
Forum: Feature discussion
Topic: [New Feature] Simultaneous NZB downloading
Replies: 14
Views: 12716

Re: [New Feature] Simultaneous NZB downloading

Just throwing in my two cents here. I have a 350 Mbit line and I max out every download, regardless of age. I just downloaded something 2100 days old @ 38 MB/s average. I don't know if it's the usenet provider or not (I use a combination of UsenetServer and Astraweb) or if it's the fact that I'm usi...
by mannibis
22 Dec 2015, 21:10
Forum: Extension scripts
Topic: [REQ] Synology - Indexing Script.
Replies: 20
Views: 9932

Re: [REQ] Synology - Indexing Script.

http://forum.nzbget.net/viewtopic.php?f=8&t=1474

I also ported this script to suit NZBGet's environment a while back.
by mannibis
23 Sep 2015, 20:39
Forum: Support
Topic: Loading Configuration Failed on r1439 -Cannot access Setting
Replies: 8
Views: 2469

Re: Loading Configuration Failed on r1439 -Cannot access Set

At this point, everything is back to normal. I updated, and restored everything excepth PATHS and EXTENSION SCRIPTS. I did those manually and kept the ScriptDir as the default (which seemed to cause the issue). I then reloaded, copied the scripts from my old directory to the default, and then restor...