Has accuraterate been removed from settings?

Get help, report and discuss bugs.
Post Reply
Semel
Posts: 18
Joined: 14 Dec 2014, 16:44

Has accuraterate been removed from settings?

Post by Semel » 21 Feb 2018, 18:07

I don't have it in my "connection" settings.

Thanx

NZBGet 20.0-testing-r2159

PS Ok, I've checked the changelog and it was removed indeed.. May I ask why?

hugbug
Developer & Admin
Posts: 7030
Joined: 09 Sep 2008, 11:58
Location: Germany

Re: Has accuraterate been removed from settings?

Post by hugbug » 21 Feb 2018, 19:14

Since the option was introduced, many versions ago, the speed meter has been improved. That made the option unnecessary. Also important is that the option did significantly increase CPU load and therefore the download speed may decrease a lot (two or more times on a CPU limited system) when the option was active. That would give an impression that the speed shown without the option was way off which was not the case.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests