Communication error! Invalid parameter Request: log?=1&=0

Get help, report and discuss bugs.
Post Reply
yawkyawk
Posts: 11
Joined: 22 Sep 2015, 23:36

Communication error! Invalid parameter Request: log?=1&=0

Post by yawkyawk » 25 May 2021, 19:27

Saw this error this morning. Tried restarting no dice. Tried reinstalling same issue. Running nzbget-21.1-testing-r2329-bin-windows-setup.exe. Any ideas?
Thanks

yawkyawk
Posts: 11
Joined: 22 Sep 2015, 23:36

Re: Communication error! Invalid parameter Request: log?=1&=0

Post by yawkyawk » 27 May 2021, 00:03

BTW, this is just the Windows interface which doesn't render. The program itself still works in the background.

hugbug
Developer & Admin
Posts: 7604
Joined: 09 Sep 2008, 11:58
Location: Germany

Re: Communication error! Invalid parameter Request: log?=1&=0

Post by hugbug » 27 May 2021, 18:40

Which browser? Try with another one.

yawkyawk
Posts: 11
Joined: 22 Sep 2015, 23:36

Re: Communication error! Invalid parameter Request: log?=1&=0

Post by yawkyawk » 27 May 2021, 21:01

Thank you! So simple and this didn't even occur to me. I am using the latest Firefox 88.0.1 (64 Bit under Windows) and it doesn't work. It does work correctly using Edge and Chrome. If you need any more info, please let me know. Is it likely a future update of Firefox might fix this?

yawkyawk
Posts: 11
Joined: 22 Sep 2015, 23:36

Re: Communication error! Invalid parameter Request: log?=1&=0

Post by yawkyawk » 27 May 2021, 21:02

Actually it looks like the issue is the Adguard plug in Version 3.6.6. It has been working flawlessly until this version. I've disabled it for now.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests