Using sabToSickBeard with NZBGet

Share your scripts or request scripts with specific features.
Forum rules
Please keep the forum clean - one topic per script. Questions not related to a specific script should be posted in Support forum.
kjKmcQN3
Posts: 75
Joined: 29 Aug 2015, 15:09

Re: Using sabToSickBeard with NZBGet

Post by kjKmcQN3 » 08 Sep 2015, 08:20

clintonhall wrote:sorry... not sure how that got in there. the file I copied from to put in this forum did not have that "0"... I must have hit a wrong key when checking/posting here.

The script has been edited in my post above. Please try editing the script and replacing from my original post. This should now run.
I replaced the file with the corrections you made but am now getting this error.

Kind Time Text
INFO Mon Sep 07 2015 13:43:52 Collection some.tv.show added to history
ERROR Mon Sep 07 2015 13:43:52 Post-process-script sabToSickBeard.py for some.tv.show failed (terminated with unknown status)
INFO Mon Sep 07 2015 13:43:52 sabToSickBeard: ImportError: No module named autoProcessTV
INFO Mon Sep 07 2015 13:43:52 sabToSickBeard: import autoProcessTV
INFO Mon Sep 07 2015 13:43:52 sabToSickBeard: File "/Users/abc_xyz/Library/Application Support/NZBGet/scripts/sabToSickBeard.py", line 17, in <module>
INFO Mon Sep 07 2015 13:43:52 sabToSickBeard: Traceback (most recent call last):
INFO Mon Sep 07 2015 13:43:52 Executing post-process-script sabToSickBeard.py for some.tv.show

Thanks again for all your help!

clintonhall
Posts: 449
Joined: 15 Dec 2012, 01:52
Location: Australia
Contact:

Re: Using sabToSickBeard with NZBGet

Post by clintonhall » 10 Sep 2015, 11:50

I have gone back and done some testing...
If called from SABnzbd this should work... called manually there was an issue, I have edited my earlier post to make an addition. Please edit sabToSickBEard.py again.

Also, in the same directory as saToSickBeard.py, you still need to have the files autoProcessTV.py and autoProcessTV.cfg

kjKmcQN3
Posts: 75
Joined: 29 Aug 2015, 15:09

Re: Using sabToSickBeard with NZBGet

Post by kjKmcQN3 » 12 Sep 2015, 13:28

clintonhall wrote:I have gone back and done some testing...
If called from SABnzbd this should work... called manually there was an issue, I have edited my earlier post to make an addition. Please edit sabToSickBEard.py again.

Also, in the same directory as saToSickBeard.py, you still need to have the files autoProcessTV.py and autoProcessTV.cfg
I made the changes as per your instructions but now get this error message.

INFO Sat Sep 12 2015 18:52:30 Collection some.show added to history
ERROR Sat Sep 12 2015 18:52:30 Post-process-script sabToSickBeard.py for some.show failed (terminated with unknown status)
INFO Sat Sep 12 2015 18:52:30 sabToSickBeard: You need to install python requests library
INFO Sat Sep 12 2015 18:52:30 Executing post-process-script sabToSickBeard.py for some.show

Thank you AGAIN for devoting time to this.

clintonhall
Posts: 449
Joined: 15 Dec 2012, 01:52
Location: Australia
Contact:

Re: Using sabToSickBeard with NZBGet

Post by clintonhall » 13 Sep 2015, 10:38

If this script worked from SABnzbd but nor from NZBGet, I'm guessing your SABnzbd startup must export the requests lib to the PYTHONPATH environment...
You could add this same export to NZBGet startup. Or otherwise try installing the python requests module.

kjKmcQN3
Posts: 75
Joined: 29 Aug 2015, 15:09

Re: Using sabToSickBeard with NZBGet

Post by kjKmcQN3 » 14 Sep 2015, 16:52

clintonhall wrote:If this script worked from SABnzbd but nor from NZBGet, I'm guessing your SABnzbd startup must export the requests lib to the PYTHONPATH environment...
You could add this same export to NZBGet startup. Or otherwise try installing the python requests module.
Thanks clintonhall, but that's way beyond my level of expertise! Will wait for someone else to figure this out. Thanks a ton once again for your help.

hugbug
Developer & Admin
Posts: 7514
Joined: 09 Sep 2008, 11:58
Location: Germany

Re: Using sabToSickBeard with NZBGet

Post by hugbug » 14 Sep 2015, 17:18

Am I understand correctly that you did not even try the normal nzbToMedia version yet asking help to build a special version for you? What's the point?

kjKmcQN3
Posts: 75
Joined: 29 Aug 2015, 15:09

Re: Using sabToSickBeard with NZBGet

Post by kjKmcQN3 » 14 Sep 2015, 18:55

I did try the nzbToMedia option and was looking for something far simpler. I asked if it was possible to use the SabToSickbeard script or something similar instead of nzbToMedia and clintonhall very generously tried to help me. I didn't mean to waste his time. I'm here looking for help that's all. Greatly appreciate all the work you all have put in.

hugbug
Developer & Admin
Posts: 7514
Joined: 09 Sep 2008, 11:58
Location: Germany

Re: Using sabToSickBeard with NZBGet

Post by hugbug » 14 Sep 2015, 19:09

I understand yet I think you would probably already have a working setup if you would stick with nzbToMedia, since this is what most people use. It is configurable directly from NZBGet web-interface and therefore easier than the old script.

kjKmcQN3
Posts: 75
Joined: 29 Aug 2015, 15:09

Re: Using sabToSickBeard with NZBGet

Post by kjKmcQN3 » 15 Sep 2015, 11:57

Sure. Will give it another try. Thank you all once again for all the help. Will chime in here if I run into any issues!

clintonhall
Posts: 449
Joined: 15 Dec 2012, 01:52
Location: Australia
Contact:

Re: Using sabToSickBeard with NZBGet

Post by clintonhall » 18 Sep 2015, 10:59

Worth noting that nzbToMedia does include the requests lib... So the last error you have shouldn't be an issue in nzbToMedia.

Also worth noting that SickRage actually now includes nzbToMedia in place of the old sabToSickBeard.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests